Har i problemer med at få afhentet jeres vinflasker fra MFC (Midtjysk Flaskecentral) i Fårbæk, Karup J og i ikke kan få kontakt med dem, da deres telefon og hjemmeside pludselig er lukket ned.

I denne situation, er Aarhus Flaskecenter klar til afhentning hos jer inden for 12 - 24 timer i Østjylland.

(Normal i Aarhus Kommune afhenter vi dine vinflasker indenfor 72 timer på hverdage, men i 70% af tilfældene er vinflaskerne afhentet indenfor 24 timer.)
Ring straks til os på vores: Vagttelefon 40 30 41 23 mandag til søndag og få en afhentnings aftale med os.

Aarhus Flaskecenter ApS er firmaet for dig der skal have afhentet dine vinflasker, om det gælder den lille eller store restaurant, hoteller, boligforeninger, ejerforeninger, grundejerforeninger, kursuscentre, færger m.v.

Aarhus Flaskecenter ApS har speciale i genbrug af vinflasker til skylning og genpåfyldning.

Aarhus Flaskecenter ApS er et lokalt firma i Østjylland, som kører i områderne Aarhus, Syddjurs, Norddjurs, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg og Odder kommune.

Aarhus Flaskecenter ApS er meget fleksibel og kan næsten skræddersy enhver løsning, når dine flasker skal afhentes da vi bruger halvpaller, hvilket giver mere plads hos jer.


I Aarhus afhenter vi dine vinflasker indenfor 72 timer på hverdage, men i 70% af tilfældene er vinflaskerne afhentet indenfor 24 timer.

Vi er tæt på dig i Østjylland, og mangler du et godt og tillidsfuldt firma til at afhente dine vinflasker, så ring på tlf. 40 30 41 23 og hør nærmere om Aarhus Flaskecenter er noget for dig.

Opdateret 31-03-2017

Copyright Aarhus Flaskecenter ApS 2016

 

Aarhus Flaskecenter ApS, Tlf. 86 21 11 11, CVR-nr. 53131719

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk